Ημερίδα:Παιδί @ Γονείς @ Διαδίκτυο

Ημερίδα:Παιδί @ Γονείς @ Διαδίκτυο

Εισηγήσεις

Χριστοδουλάκη Μελτίνη : [ΙΤΕ Ινστιτούτο Πληροφορικής -υπεύθυνη επικοιν. Γραμμής safeline] «safeline, η ελληνική ανοικτή γραμμή για καταγγελίες παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο»



ηλιαράκης Μανόλης [Σχολικός Σύμβουλος 2ης Περιφ. Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου] «Αξιοποίηση του διαδικτύου στη μάθηση»

Παναγιωτάκη Μαρία: [Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Δ. Εκπ. Ν. Ηρακλείου] «Επιδράσεις του διαδικτύου στην παιδική υγεία και συμπεριφορά»

Θεατρικό δρώμενο

"Η φάρμα του διαδικτύου", από τους μαθητές του Ε3

Προβολές

Προβολή ταινίας: «Παγιδευμένος στο διαδίκτυο»

Προβολή βραβευμένης ταινίας: «Το παντοπωλείο»

NEO ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

NEO ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Μετά από 2 χρόνια συντονισμένων προσπαθειών του σχολείου μας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με πολλή υπομονή και πολλή επιμονή, τοποθετήθηκε το αλεξικέραυνο στο σχολείο μας.

 

Το σχολείο μας λόγω της θέσης του, που είναι σε ύψωμα, βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο να δεχτεί κεραυνό όταν βρέχει.

 

Το παλιό αντικεραυνικό σύστημα είχε κλαπεί πριν 2,5 περίπου χρόνια, λόγω του υλικού του (χαλκός) και έπρεπε να αντικατασταθεί.

 

Από τότε έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αντικατάστασης, αλλά άλλοτε η κρίση και άλλοτε η γραφειοκρατία κράτησαν το σχολείο μας χωρίς αλεξικέραυνο για 2,5 χρόνια, με μεγάλο κίνδυνο για τα παιδιά μας. Όμως ο επιμένων νικά! Με συντονισμένες ενέργειες του σχολείου και συγκεκριμένα του Διευθυντή και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οι προσπάθειες συνεχίστηκαν με ευτυχή κατάληξη.  

 

Μετά από μια ολοκληρωμένη μελέτη της τεχνικής επιτροπής του δήμου και την εξασφάλιση του κονδυλίου από την σχολική επιτροπή, τοποθετήθηκε ένα αλεξικέραυνο νέου τύπου αντικεραυνικής προστασίας που προστατεύει όχι μόνο το κτίριο αλλά και την αυλή του σχολείου.

 

Σας ευχόμαστε μια ευλογημένη σχολική χρονιά.

 

Το Δ.Σ.